—— TEAM

Ons Team

Anouschka Hassell is een gepassioneerde professional met meer dan 20 jaar ervaring in de zorgsector. Haar toewijding aan het welzijn van anderen heeft haar naar diverse organisaties geleid, waaronder Sherpa. Binnen deze organisaties heeft Anouschka een diversiteit aan doelgroepen ondersteund, variërend van personen met een verstandelijke beperking tot mensen met autisme. Haar uitgebreide kennis en ervaring maken haar een deskundige op het gebied van zorg en begeleiding. Anouschka is afgestudeerd sociaal pedagogische hulpverlener, wat haar een solide basis geeft voor haar betrokkenheid bij anderen.

Lisanne de Jong is een ervaren professional in de zorg. Ze heeft haar deskundigheid ingezet bij verschillende organisaties, waaronder stichting Ark, waar ze zich heeft gericht op diverse doelgroepen. Haar werk omvatte ondersteuning van kinderen met autisme, verstandelijke beperking en kinderen met taalontwikkelingsproblemen. Lisanne heeft haar academische achtergrond versterkt door af te studeren als orthopedagoog met een basisaantekening diagnostiek. Haar combinatie van ervaring en professionele kennis maakt haar een waardevolle aanwinst in de zorgsector, waar ze zich inzet voor het welzijn en de ontwikkeling van haar cliënten.

Raoul Hassell is een ervaren begeleider met expertise in het werken met diverse doelgroepen, met name kinderen en jongeren met autisme en een verstandelijke beperking. Zijn benadering kenmerkt zich door een hands-on mentaliteit, waarbij hij effectief kan inspelen op de individuele behoeften van het kind. Raoul staat bekend om zijn vermogen om zich goed aan te passen aan wat een kind nodig heeft, waardoor hij een waardevolle bijdrage levert aan het welzijn en de ontwikkeling van kinderen.

 
 
 

Marion Terpstra is een ervaren professional in de zorg, met een uitgebreide werkgeschiedenis, waaronder dienstverbanden bij organisaties zoals Sherpa. Haar aanpak wordt gekenmerkt door een combinatie van liefdevolle zorg en creativiteit. Deze eigenschappen maken haar een waardevolle kracht in de zorgsector, waar ze bijdraagt aan het welzijn en de positieve ontwikkeling van degenen die zij ondersteunt.