Team

IMG_5696

Anouschka Hassell

Anouschka heeft een passie voor het werken met mensen met een bijzondere zorgvraag. Inmiddels werkt zij al 20 jaar in de zorg. Anouschka heeft de opleiding HBO pedagogiek afgerond aan de Hogeschool van Amsterdam. zij heeft gewerkt bij onder andere stichting Sherpa en stichting Amsta, en is nu werkzaam als Zelfstandig ondernemer. Haar expertise ligt bij mensen met een verstandelijke beperking en bijkomende problematiek zoals autisme of ADHD.

IMG_5700

Lisanne de Jong

Lisanne is NVO Basis-Orthopedagoog met basisaantekening diagnostiek. Lisanne werkt op een specialistische opvang voor kinderen met ASS en soms comorbide problematiek waaronder ADHD. Ze is o.a. verantwoordelijk voor de behandelplannen van de kinderen. Lisanne werkt momenteel o.a. met de methodiek Floortime/Floorplay.

IMG_5691

Raoul Hassell

Raoul werkt een aantal jaren in de zorg. Hij heeft ervaring met verschillende doelgroepen waaronder ASS en downsyndroom.

IMG_5693

Marion Terpstra

Marion is een lieve gepensioneerde vrouw. Zij heeft ruim 18 jaar in de verstandelijk gehandicaptenzorg gewerkt. Naast het creƫren van een gezellige sfeer tijdens de logeerweekenden, is zij graag bezig met creatieve activiteiten met de zorgvragers.

Sluit Menu